U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
Ida Geurtjens
 

Ik ben Ida Geurtjens en woon op een prachtige plek in Sevenum samen met mijn vriend, ons hondje en twee paarden. Yogadocent en shiatsu therapeut.

Al van jongs af aan ben ik gek op dieren en wilde ik niets liever dan werken met dieren.
Na het volgen van verschillende opleidingen kwam ik tot de conclusie dat ik nergens echt mijn draai in kon vinden. Ik ben gaan werken in de zorg, wat ik momenteel nog steeds met veel plezier doe. Daarnaast ben ik in aanraking gekomen met yoga, wat me meteen het gevoel gaf dat ik ‘thuis’ kwam.


In 2015 heb ik daarom besloten de 4 jarige opleiding tot yoga docent te gaan volgen bij yoga en vedanta in Doorn en ook hier voelde ik me meteen op mijn plek. 

 

Bij het yogacentrum verzorg ik de Hatha yoga les op dinsdag avond. Deze yoga les bestaat uit een mix van inspanning en ontspanning, waarbij de focus meer ligt op wat de yoga houdingen voor je doen dan hoe mooi de houding eruit ziet. Het gaat vooral om de beleving die het je geeft. Ik vind het belangrijk dat je tijdens het beoefenen van yoga dicht bij jezelf blijft. Je hoeft niets te bewijzen, alleen te kijken naar waar jouw grenzen liggen. Even uit je hoofd en naar je lichaam om zo dichter bij jezelf te komen en bewust het hier en nu te ervaren.