U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
Nicole Slaats
 

Even voorstellen…..

Ik ben Nicole Slaats en woon sinds 2003 in het groene dorpje Melderslo samen met mijn partner Stephan, mijn hond Lisha en poes Lambda. Ik vind het leuk om breed bezig te zijn. Overdag werk ik  als financieel medewerker bij een bedrijf in Horst, ’s avonds mag ik regelmatig massages geven bij mij thuis en vanaf het najaar 2018 verzorg ik de poweryogales bij L’Espoir.

In  2011 is mijn interesse in yoga aangewakkerd. Ik zocht een manier om meer rust in mijn hoofd te brengen, meer bij mezelf te blijven in combinatie met bewegen. Zo ben ik terecht gekomen bij de hatha yoga van Wilma L’Espoir. Fijne lessen waarbij je leert naar je lichaam te luisteren, te voelen en te ontspannen. Als aanvulling ben ik power yoga bij Wilma gaan volgen, een dynamische vorm van yoga waarbij de de flow in de houdingen centraal staat.  Door verschillende yogaworkshops, -weekenden, -vakanties te volgen heb ik ook andere vormen van yoga en meditatie mogen ervaren. Nog steeds volg ik de hatha yoga lessen bij Monique Litjens, fijne lessen die elke week weer verrassend anders zijn.

In 2017 ben ik gestart met de power yoga opleiding bij Tonnie Goes voor mijn eigen verdieping in zowel de houdingen, flow en ademhalingtechnieken als ook de yogafilosofie en anatomie. Centraal in de opleiding stond het lesgeven. Hoewel les gaan geven in power yoga niet mijn doel was, heb ik het als zeer waardevol ervaren. Ik vind het erg leuk en bijzonder om dit in de praktijk te mogen brengen bij yogacentrum L’Espoir.

Namasté.